DKK 0,00

FEED THE FUTURE - Viden til bords

1. & 2. September 2017 - kl. 17.45-21.00 Tangkrogen, Aarhus C
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

DKK 0,00

Bliv oplyst, udfordret og ikke mindst mæt, når vi i fællesskab smager på, hvordan vi skal brødføde verdens kommende generationer.

Nyd en bæredygtig menu baseret på lokale råvarer tilberedt af Spiselaugets kokke, og bliv klogere på, hvad vi fremover skal leve af og putte i munden. Folkeuniversitetet serverer sprøde vitaminbomber af viden under middagen, når forskerne kommer til en bænk nær dig, og tager dig og dine bordfæller med på en tur rundt i maden, klimaet og kloden med seneste nyt fra forskningens verden, så vi kan dufte og smage på bæredygtigheden.

Vi bliver flere og flere mennesker, mens jordens ressourcer bliver færre og færre. Hvad giver mening og plads til alle, når vi skal producere mere til flere? 

I Danmark henter vi produkter hjem fra alle verdens kontinenter, men bør landbrug i stedet udvikles lokalt? Og skal vi i højere grad affaldssortere, eller er kødfrie dage vejen frem? 

Bliv oplyst, udfordret og ikke mindst mæt, når vi i fællesskab smager på, hvordan vi skal brødføde verdens kommende generationer. 

Få en gastronomisk oplevelse i særklasse krydret med stof til eftertanke, når Spiselaugets kreative kokke tilbereder en lækker menu af fremtidens bedste råvarer. 

Menu: 
Velkomstdrink.
Forret: Salat af ukrudt med friterede insekter og tangchips. 
Hovedret: Gumbo af invasive krebs og friteret fisk med aioli og urter. 

Billetpris: 170,00 kr. ekskl. billetgebyr