DKK 292,80 (DKK 291,37 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

MYSTERIET OM LINJERNE - Fortær og opklar Perus Nazcalinjer

1 & 2 September 2017 - kl. 17.45-21.00 Tangkrogen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 292,80 (DKK 291,37 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Antal retter: 3 Velkomstdrink: Pisco sour

I 1553 opdagede Pedro Cieza de León en række uforklarlige linjer i Nazca-ørkenen i Peru. På afstand bandt linjer sig sammen for at udgøre mønstre, der med et vågnet øje kunne aflæses som en kolibri, en abe, en edderkop og mere end 60 andre figurer.

Pedro beskrev sit fund men blev indtil 1900'erne igen glemt. De sidste år har arkæologer, antropologer, geologer og ufologer ledt efter en forklaring... forgæves. Tag del ved denne zone ved Det Gode Bord, og spis dig igennem Peru og Nazcalinjerne for at opklare mysteriet om linjerne. 

I zonen 'Mysteriet om linjerne' får du serveret fusionsmad, der indirekte fortæller historien om landet Peru. Perus madkultur er, foruden mangesidet indflydelse udefra, et resultat af landets store diversitet i natur - lige fra Amazonjunglen, Andesbjergene, ørken, Humboldtstrømmens rige dyreliv samt et utal af mikroklimaer. 

Mens du og dine bordfæller graver ned i mysteriet om linjerne, får I serveret retter tilberedt med lokale årstidsbetonede ingredienser og autentiske metoder og krydderi. Krydrer diskussionen ved bordet med lidt ekstra chili-salsa og chulpi majs. I køkkenet står kokken Simon fra Panca Peruvian Rolling Restaurant.

Menu:
Pisco Sour: Forfriskende aperitif lavet af limejuice, sirup, is, Pisco (dure brandy) og angustura. En perfekt start på et lækkert måltid. 

Kartofel Causa: Kartofler most med lime og gul chili (ikke stærk) toppet med rejse ceviche med lime, persille, ingefær, avocado creme og sprøde, søde kartofler. En ret der startede som en feltration og siden er blevet til en af de mest ikoniske retter i Peru. 

Seco de cordero: Lammegryde med ris og cirol salat lavet af fintsnittede rødløg, lime og persille. 

Alfajor: Lille kage fyldt med mælke karamel og drysset med puddersukker. En sød sag at slutte af med.

Billetpris: 280,00 kr. ekskl. billetgebyr