DKK 464,50 (DKK 461,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

DET GRØNNE ØSTJYLLAND - Digital middag på tværs af Nordsøen

1. & 2. September 2017 - kl. 17.45-21.00 Tangkrogen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 464,50 (DKK 461,78 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Østjylland er et epicenter for produktion, udvikling og innovativ mad. Jorden er generøs og skænker de fineste afgrøder, som transformeres til en gastronomisk oplevelse i den traditionelle danske landmands køkken til excellent gourmetmad.

Spisekammeret vokser mellem skov og strand, og oplevelserne varierer fra saltet tang til delikate, lokale produkter. Restaurant Moment tager dig med på en rejse gennem det grønne vegetariske Østjylland og fornøjer dig med smagen fra skoven, marken, havet og buskene.    

Restaurant Moment søger at præsentere planter og vegetariske råvarer af højeste kvalitet. De tager udgangspunkt i det nærværende og lokale: Deres egne grøntsager fra den lille skovhave, der omgiver restauranten, den vilde natur og produktionen hos små, lokale økologiske producenter.

”Moment” betegner nuet, årstiden og dens råvarer og muligheder. Denne konstante udvikling, opståen og forgængelighed er en grundlæggende egenskab ved naturen, og dermed også for os. Moment er derfor altid noget nyt.

For at hylde og diskutere lokaliteten og lokal mad vil gæsterne blive inviteret til at spise digitalt med Irland, en nation som danskerne har meget tilfælles med hvad angår madkultur. For at kunne snakke om disse fælles egenskaber vil gæsterne få muligheden for at kommunikere med irske gæster, der deltager ved The People’s Picnic i regionen Laois i Irland.      

Det Gode Bord vil være koblet til den irske søsterbegivenhed, der hedder The People’s Picnic, som finder sted på samme tid. Til The People’s Picnic vil man også se hundrede mennesker til et fælles måltid, som hylder deres kultur og mad.

Konceptet er koblet til de to begivenheder via Periscope og giver dermed gæsterne mulighed for at diskutere maden på deres tallerkener og i deres ganer. Den digitale udvikling gør det muligt for gæsterne ved denne zone at spise sammen, selvom de fysisk befinder sig på tværs af Nordsøen.  

Menu: 
Restaurant Moment præsenterer fire serveringer og tre selvproducerede smagsmæssigt afstemte og udfordrende drikke. Alt der servereres tager udgangspunkt i øjeblikket og de umiddelbart tilgængelige, bedste råvarer. Derfor kendes menuen ikke før på dagen. Deres mad er i den forstand som en gåtur i naturen. Selv hvis man kender ruten, ved man aldrig fuldstændigt, hvad man vil finde.

Billetpris: 450,00 kr. ekskl. billetgebyr

Læs mere om The People’s Picnic her:
https://www.electricpicnic.ie/stage/theatre-food